Deze seksspeeltjes zijn perfect voor jou en je partner

Er is een enorm aanbod aan seksspeeltjes. Het is dan ook helemaal niet raar als je door de bomen het bos niet meer ziet als je een online seksshop bezoekt. We zetten een paar bijzondere sekstoys voor hem en haar voor je op een rijtje.

1: De duo vibrator

Een topper om samen uit te proberen is de duo vibrator of duo dildo. Deze kan zowel anaal als vaginaal worden ingebracht. Je kunt hem dus samen gebruiken tijdens de seks. De afmetingen en vormgeving zijn zodanig dat jij en je partner er samen van kunnen genieten, maar je kunt hem natuurlijk ook solo gebruiken, misschien wel terwijl je partner toekijkt of laat hem of haar jou ermee verwennen. Er zijn diverse modellen verkrijgbaar, dus je kunt er eentje kiezen die jou het meest aanspreekt.

2: De strap-on dildo

Een strap-on dildo is een dildo die door middel van een gordeltje wordt omgedaan. Het wordt ook wel een voorbind dildo genoemd. Met deze dildo kun je je partner laten genieten van zowel anale als vaginale seks. Deze sekstoy wordt zowel door heterostellen als lesbische koppels gebruikt. Je kunt in een strap-on gordel verschillende dildo’s gebruiken. Je moet voordat je een aankoop doet wel even opletten of deze dildo geschikt is voor een strap-on. De strap-on wordt ook vaak gebruikt bij het maken van erotische video’s.

3: Vibrerend ei met afstandsbediening

Heel spannend is een vibrerend eitje. Dit stopt de vrouw in haar slip en wordt bediend met een afstandsbediening. Die kun je zelf ter hand nemen, maar het is veel spannender om hem aan je partner te geven. Er zijn zelfs vibrerende eitjes die werken met een app. Die kun je op de smartphone van je partner installeren zodat hij of zij het ei op afstand kan bedienen. Zo maak je de seks of het voorspel nog spannender.

4: De beste BDSM toys

Willen jullie kennismaken met BDSM? Dan zijn er diverse sekstoys die je kunt uitproberen. Een gagball bijvoorbeeld, die de sub het vermogen om te spreken ontneemt. Maar ook buttplug met staart kan heel opwindend zijn in bepaalde rollenspellen. Bij BDSM is het altijd belangrijk dat je elkaars grenzen respecteert zodat beide partijen ervan kunnen genieten. Veel stellen spreken een ‘stopwoord’ af zodat de ondergeschikte op ieder moment kan aangeven dat hij of zij wil stoppen.

5: De dildo blijft mateloos populair

Voor wie niet van fratsen en nieuwigheden houdt is er goed nieuws: de dildo is en blijft nog steeds razend populair. Je kunt ze kopen in alle soorten, maten en kleuren. Er zijn ook vibrerende dildo’s die vooral bij de dames voor extra genot zorgen. Heb je nog niet zo veel ervaring met een dildo? Kies dan een klein model dat je gemakkelijk kunt inbrengen en gebruik hierbij voldoende glijmiddel.