Een spannende vakantie voor de boeg? Dit mag je zeker niet vergeten in te pakken!

Ga je binnenkort op vakantie, en heb je daarbij nogal wilde plannen? Ga je niet per se voor de cultuur, de natuur en bijzondere excursies, maar staan er vooral bezoekjes aan het strand en het nachtleven op het programma? Dan zijn er een paar dingen die je zeker niet moet vergeten in te pakken om je vakantie extra leuk, maar daarnaast ook veilig te houden.

Wat je ook doet: doe het veilig

Een souvenir meenemen vanaf je vakantieadres is altijd leuk. Een mooi schilderijtje, een armband of een zonnehoed. Leuk om later op deze manier nog eens aan je vakantie terug te denken! Wat je echter niet mee wilt nemen is een ongewenst souvenir. Een SOA, een ongewenste zwangerschap. Dat is niet de manier waarop je aan een geweldige vakantie terug wilt denken, toch? Om die reden pak je als je op vakantie gaat, en je het zeker niet uitsluit dat je daar seks gaat hebben, altijd condooms in. Liever te veel dan te weinig. Zo weet je in ieder geval zeker dat je thuis zal komen met mooie souvenirs, wilde verhalen en bijzondere herinneringen, en de souvenirs die je liever niet wilt veilig op hun plek achterlaat.

De juiste kleding mag niet ontbreken

Ga je op vakantie en heb je in je achterhoofd, of misschien wel iets prominenter dan dat, dat je er best wel wat wilde nachten met een, al dan niet wisselende, partner wilt gaan beleven? Dan pas je je kledingkeuze daar natuurlijk een beetje op aan! De kans is groot dat je regelmatig uit zal gaan, en daar hoort een beetje goede kleding bij. Uitdagend, misschien wel, maar in ieder geval iets waarin je je goed en sexy voelt. Zorg voor voldoende badkleding, want de kans is groot dat je ook aan het zwembad en op het strand avonturen zal gaan beleven. En, niet te vergeten, denk aan een beetje goede nachtkleding. In je oude T-shirt kun je prima slapen, maar iets dat er een beetje beter uitziet is, als er niemand naast je ligt, misschien wel zo prettig.

Wil je het nog spannender maken?

Ben je van plan er helemaal een dolle boel van te maken, en vooral veel tijd in je slaapkamer door te gaan brengen? Dan kun je ook overwegen sex speeltjes mee te nemen. Ok, dat kan je wat ongemakkelijke momenten bezorgen bij de douane, als je koffer doorzocht wordt, maar daar moet je je maar even overheen zetten. De juiste speeltjes kunnen de wilde nachten die je in gedachten had wel extra de moeite waard maken. En mochten de nachten anders lopen dan gehoopt, en lig je toch alleen in je bed, dan heb je in ieder geval iets bij de hand om er in je eentje alsnog een wilde nacht van te maken.