Ga deze zomer voor een beugel badpak!

Een badpak is ideaal voor vrouwen die minder huid willen laten zien, maar toch vrouwelijk en sexy willen zijn. Een badpak met beugels geeft je daarnaast de perfecte ondersteuning. Draag jij het liefst een beugel badpak? Bij Annadiva is er een ruime keuze uit badpakken. Of je nou een kleine of grote cupmaat hebt, bij Annadiva vind je altijd wel een geschikt badpak!

Het beugel badpak voor vrouwen met een grotere cupmaat

Ook vrouwen met een grotere cupmaat moeten de mogelijkheid hebben een badpak te dragen. Veel merken durven zich niet te wagen aan badpakken voor de grotere maten en cupmaten, maar gelukkig zijn er wel enkele topmerken die zich hierin hebben gespecialiseerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Freya, Elomi, PrimaDonna en Annadiva. Alle vier deze merken leveren de mooiste badpakken voor vrouwen met net dat maatje meer, of met een grotere voorgevel.

Een beugel geeft extra ondersteuning

Badpakken voor vrouwen met een grotere cup bevatten vaak een beugel. Dit is erg handig, aangezien je hierdoor je eigen cupmaat kunt aanhouden. Daarnaast biedt deze beugel extra ondersteuning. Deze ondersteuning kunnen vrouwen met een grotere cup goed gebruiken. Wist je trouwens dat de meeste badpakken zonder beugel een confectiemaatboog hebben? Deze confectiemaat wordt bepaald aan de hand van je borstomvang, taille en heupomvang. Gebruik een confectiemaattabel om jouw maat te berekenen. Sommige lingerie en badmodewinkels helpen je hierbij een handje door dit al voor jou om te rekenen.

Naast de ondersteuning kan een beugel in het badpak veel goeds doen voor het vrouwelijke figuur. De borsten worden namelijk mooi naar voren gecentreerd en blijven goed op haar plek wanneer je een duik in het water neemt. De beste ondersteuning op het strand vind je in een beugel badpak. Of je nu graag actieve baantjes zwemt of lekker ligt te zonnen op je strandbedje, er gaat niets boven de comfort van een beugel badpak.

Badpakken zijn helemaal terug

Badpakken zijn helemaal terug van weg geweest. De tijd dat een badpak alleen werd gebruikt om in watersporten uit te oefenen is zeker voorbij! Tegenwoordig brengt elk badmode merk wel een badpak uit bij een bepaalde collectie. Of je nou cupmaat A of cupmaat G hebt, er is altijd wel een geschikt badpak voor jou!

Badpakken zijn niet saai of ouderwets, maar het badpak is juist helemaal trendy & sexy! Een open rug, een lage v-hals, een super mooie decolleté of een hoge uitsnede bij je benen waardoor je benen langer lijken geven de badpakken van nu een eigentijdse twist.

Kleurtjes en printjes

Ben jij fan van beugel badpakken? Dan heb je geluk! De keuze is reuze. Van exotische bloemen printjes tot prachtige effen beugel badpakken. Een van de trends deze zomer zijn de badpakken met dierenprintjes. Elk jaar komen de dierenprintjes wel weer terug, waardoor je met deze badpakken altijd goed zit. Ook ga je deze zomer veel felle kleuren badpakken zien. We love it!

Voordelen beugel badpak

Een beugel badpak heeft nog meer voordelen. We hebben ze even voor jou opgesomd:

  • Extra comfort tijdens het zonnen of zwemmen
  • Beschermt je buik en rug tegen de zon
  • Geen last van afzakkende of niet goed zittende bikinitopjes en broekjes
  • Corrigeert een eventueel buikje

Het stoffige imago van de badpakken is dan ook zeker verleden tijd. Want inmiddels zijn de badpakken weer helemaal terug op het strand en langs het zwembad. Deze zomer kun je dan ook echt niet zonder een badpak!