Leaseauto’s voor bedrijven

Heb jij een eigen onderneming? Is bij de uitvoering van jouw werkzaamheden een auto onmisbaar? Maar beschik je niet over de financiële middelen om een auto aan te schaffen? Dan kun je ook kiezen voor het zakelijk leasen van een auto. Op deze manier heb je toch een auto tot je beschikking voor het uitvoeren van je werkzaamheden. Maar je hoeft zo geen grote som geld in één keer te betalen. 

Vind een passende leaseauto

Jouw onderneming is qua omvang en inhoud weer heel anders dan het bedrijf aan de overkant. Met deze diversiteit is rekening gehouden bij het aanbod zakelijke leaseauto’s. Er zijn namelijk allerlei verschillende soorten leaseauto’s beschikbaar. Moeten er lange afstanden worden afgelegd? Dan is het van belang dat de leaseauto over voldoende comfort beschikt. Wordt er daarentegen met de leaseauto enkel kleine afstanden gereden? Dan is de aanschaf van een compacte stadsauto misschien een betere keuze. Er is dankzij het grote en bovendien diverse leaseautoaanbod voor iedereen een passende leaseauto te vinden. Dus wil je zakelijk auto leasen? Laat je dan verassen door het grote aanbod leaseauto’s. Voor welke zakelijke leaseauto kies jij?

Duurzaam leasen met een elektrische auto

Je hebt keuze genoeg als het op het uitzoeken van een zakelijke leaseauto aankomt. Maar opvallend is dat er voor één type leaseauto steeds vaker wordt gekozen. Het betreft de elektrische leaseauto. Deze ontwikkeling valt goed te verklaren. Inmiddels is algemeen bekend dat de uitstoot van brandstofauto’s slecht is voor het milieu. Daarom zijn er elektrische auto’s ontwikkeld die de brandstofauto’s uiteindelijk allemaal moeten vervangen. Het aantal elektrische auto’s op de weg groeit hierdoor. En ook als je zakelijk een auto wilt leasen kun je dus kiezen voor elektrisch leasen. Een elektrische auto leasen is duurzaam en bovendien gunstig voor de portemonnee. Met deze voordelen is het dus niet gek dat steeds meer ondernemers kiezen voor een elektrische leaseauto.

Financieel overzicht bij zakelijk leasen

Wanneer je als ondernemer zijnde een auto aanschaft, is dat financieel gezien een grote stap. Je zult in een keer een grote geldsom moeten betalen en je krijgt te maken met onzekerheid. Alles dat veelvuldig wordt gebruikt, is aan slijtage onderhevig. Dat geldt ook voor een leaseauto. Je zult dan ook met onderhoudskosten te maken krijgen. Deze kosten kunnen hoger uitvallen en sneller de kop opsteken dan je zou willen. Dit is iets waarmee je bij een zakelijke leaseauto niet te maken krijgt. Alle kosten zitten al bij het te betalen maandbedrag inbegrepen. Met een zakelijke leaseauto heb je dus naast vrijheid en financieel voordeel ook financieel overzicht.