Verras je partner dit jaar met een uniek Valentijnscadeau!

Valentijnsdag is een bijzonder moment om je geliefden te laten zien hoeveel je om ze geeft – en dat kan om meer mensen gaan dan alleen je partner! Het kan ontzettend leuk zijn om creatieve ideeën realiteit te laten worden en ze om te toveren in prachtige Valentijnscadeaus. Als je wat inspiratie zoekt, bekijk dan deze 7 leuke ideeën voor een unieke Valentijnsdag dit jaar!

1. Ga voor een leuke activiteit

Wat dacht je bijvoorbeeld van vliegeren als Valentijnscadeau voor haar? Als het weer het toelaat, neem je je partner, vriendin, moeder of collega mee en beleef je een middagje liefdevol plezier met een paar doe-het-zelf vliegers. Je hoeft geen geld uit te geven aan dure materialen – pak gewoon zelf wat papier, een schaar en touw! En als je echt creatief bent kun je zelfs een paar vliegerhartjes maken voor je geliefde deze Valentijnsdag…

2. Maak wat lekkers

Probeer eens wat home-made chocolaatjes of cakejes te maken in de vorm van hartjes! Dit is een cadeau dat moeiteloos te maken is, maar dat de potentie heeft om het schattigste te zijn wat je partner de hele dag zal zien. Alles wat je nodig hebt is veel chocolade en wat bakvormpjes. Bekijk Youtube eens voor heel wat leuke Valentijns-cakejes om te maken.

3. Een mooi sieraad voor hem of haar

Sieraden zijn altijd een goed idee als Valentijnscadeau voor haar of hem! Neem de tijd om uit te zoeken wat voor sieraden je partner of geliefde het mooist vindt, of laat ze ze zelfs personaliseren. Ben je zelf echter niet erg creatief, maak je dan geen zorgen – er zijn ontzettend veel tips te vinden over het bijvoorbeeld matchen van sieraden met de kleding die je geliefde vaak draagt.

4. Schrijf iets betekenisvols

Iedereen vindt het fijn om in woorden te kunnen lezen hoeveel hun geliefden van ze houden. Ook als Valentijnscadeau is dit een leuk idee dat niet per se een gedicht hoeft te zijn, maar ook een lijst kan zijn van jullie tien mooiste herinneringen die jullie samen gedeeld hebben. Dit is vooral een prachtig cadeau als je normaal gesproken wat moeilijker je gevoelens kan uiten.

5. Ga lekker uit eten als traktatie op Valentijnsdag!

Je hoeft echt niet te koken, maar je geliefde mee uit eten nemen als Valentijnscadeau voor haar is altijd een goed idee, en het kan zelfs gezond! Zin in Italiaans eten? Reserveer bij je favoriete Italiaanse restaurant! Kun je niet beslissen over één restaurant? Ga dan s’middags lekker ergens brunchen en naam haar ’s avonds mee op diner. Succes gegarandeerd.

6. Een romantisch weekendje weg

Verwen jezelf en je geliefde door deze Valentijnsdag een romantisch reisje weg te plannen en helemaal tot rust te komen. Al is het maar voor het weekend, het zal een heel bijzondere ervaring zijn en een geweldige manier om elkaar te laten zien hoeveel je om elkaar geeft. Daarnaast creëer je herinneringen waar je hopelijk over vele jaren nog over terug kunt denken.

7. Verras haar met schoonheidsbehandelingen

Als je partner of vriendin veel om haar uiterlijk geeft, boek dan een ontspannende dag in de spa. Of wat dacht je van een een heerlijk dagje ontspannen met je beste vriend of vriendin? Al is het maar een mani-pedi, wat extra verwennerij op Valentijnsdag zal er zeker voor zorgen dat ze nog meer van je gaat houden (als dat al mogelijk was). Of nog beter: geef je geliefde zelf een heerlijke massage!