Zo ga je in stijl naar werk

Stijlbewust als je bent, denk jij bij alles na of het net niet even wat stijlvoller kan. Als het over je outfit gaat natuurlijk, maar ook over je interieur, apparaten of hoe je naar je werk gaat. Ja echt, zelfs de manier waarop jij elke dag naar je werk gaat zegt iets over jou. En dat moet natuurlijk wel iets zijn dat helemaal bij jou past. Dus, hoe ga jij eigenlijk naar je werk?

1. Trendy en groen: de elektrische stadsauto

Je ziet ze steeds meer in het stadsbeeld, die grappige kleine elektrische autootjes. Superhandig, want je beweegt overal tussendoor en vindt altijd wel een parkeerplek. En natuurlijk ook nog eens goed voor het milieu. Goedkoop zijn ze niet, maar via private lease kun je voor een redelijk bedrag per maand al door de stad zoeven.

2. Decadent en comfortabel: de SUV

Het lijkt wel een hotelkamer op wielen, zo chique en luxe voelt een SUV aan. Oké, in de drukke stad niet altijd even handig maar als je veel op pad bent is het echt wel een droomauto. Je straalt er klasse en stijl mee uit, en dat terwijl je ook nog eens prinsheerlijk achter het stuur zit. Wel weer een dure jongen, dus ook hier is de auto leasen meestal een uitkomst.

3. Hip en stoer voor ouders: de (elektrische) bakfiets

Groot gemaakt in Amsterdam Oud-Zuid maar tegenwoordig geliefd door hippe ouders door heel Nederland: de bakfiets. En dat is niet zo gek. Het is handig, want alles past erin. Van kinderen tot de boodschappen en zet de hond er ook nog maar tussen. Daarnaast ziet het er ook gewoon stoer uit als je zo’n groot gevaarte soepeltjes door de stad stuurt. Nu deze fietsen er ook nog in een elektrische variant zijn is het gemak helemaal compleet.

4. Opvallend en retro: de Vespa

Nog zo’n mobiel modeverschijnsel uit onze hoofdstad: de Vespa. Die werd ineens razend populair doordat ene Willem H. er regelmatig mee over de grachten scheurde. Logisch ook, want het is nu eenmaal een enorm stjlvolle scooter. Of je nu een originele oude Vespa hebt of een moderne variant, ze schitteren allemaal door die prachtige retro look. En daar mag je zeker mee gezien worden!